fredag 19 september 2008

Gårdagens seans!

Vi blev 7 stycken på seansen i går.
Alla var spända. Men tyvärr var det lite "segt" med andarna. I nte första gången här i Kårsta. Kanske är det något speciellt med området ;-)

Det var i alla fall tre av mina gäster som fick någon slags länk. :-)

Jag frågade henne efter om hon kunde känna om det fanns andar i ett hus. Hon svarade genast att det fanns en man i vårt hus. Men han var ofarlig! Hon frågade honom under seansen om han var intresserad av att kontakta någon av oss men det var han inte.
Varför jag frågade var för att Simon har sagt en kväll när han inte kunde sova att han såg en gubbe som kom genom väggen. Och en känsla har jag också haft tidigare...
Jag antar att det är farfar som jag själv fick kontakt med under min första seans med henne.
Då frågade hon om jag hade haft elektriska problem med en kaffebryggare eller så...Och vi har en vattenkokare som alltid "jäklades" man fick hålla på många gånger innan den satte i gång. Efter seansen har den inte "jäklats" en enda gång.
Hon förklarade det med att nu har du fått veta att det är han och då är han nöjd.

Så visst finns det andar...eller hur!

1 kommentar:

Skicka en kommentar