tisdag 27 maj 2008

Ännu ett försök

Hej!
Nu skall jag försöka mig på att börja att "blogga" ...igen. Vet inte för vilken gång i ordningen. Men skam den som ger sig. :-)

Dagen har varit bra tycker jag. Men innan klockan ringde fick jag för mig att jag hade försovit mig. Panik, jag skulle ju öppna på jobbet. Men som tur var ringde klockan strax därefter. Puh! Det vill säga klockan halv 5.

Upp ur sängen, in i duschen och göra sig klar. En promenad med hunden, jag lovar det var ingen annan som var ute och promenerade vid den tiden.
Alldeles tyst förutom alla ljuvliga små fåglar som precis vaknat till och med göken kunde jag höra. Och några kossor som "muade" på håll.
Lite dimma och dis kunde man se ut över markerna.
En skön promenad trots den tidiga timmen. Frisk och härlig morgonluft med doft av liljekonvalj och syren.
Nå ja, åter hem igen för att börja väcka barnen som i dag inte alls hade någon större lust att kliva upp.

Nu är det eftermiddag och jag skall strax skjutsa Simon till golfträningen. Denna älskar han. Och jag tror att den är jättebra för honom och hans "korta stubin". Man måste verkligen skärpa till sig och inte kasta eller banka klubban i marken.

Så ja, nog för i dag.

Tack och bock.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar